Reserveer hier uw kampeerplaats, safaritent of chalet

Camperplaatsen in Zuid-Limburg

Bij Camping De Watermolen in Landgraaf vindt u verschillende camperplaatsen in de prachtige Zuid-Limburgse natuur. Door de combinatie van ruime camperplaatsen, de heuvelachtige Zuid-Limburgse natuur én een ruim aanbod aan faciliteiten op onze kleinschalige camping, bent u verzekerd van een heerlijke vakantie waarin u samen met uw familie of reisgezelschap weer helemaal tot rust komt. Onze camperplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren, dus neem snel contact met ons op!

Bel nu!

Camperplaatsen bij Camping de Watertoren in Landgraaf

De camperplaatsen op onze camping vindt u net vóór de slagbomen van de camping. Bij deze camperplaatsen bevindt zich een Sanizuil met watertappunt, de mogelijkheid om een chemisch toilet te ledigen en de mogelijkheid om uw afvalwater te lozen. Omdat deze camperplaatsen zich buiten de slagbomen van de camping bevinden, is het niet nodig om een plek te reserveren.

Comfort Camperplaatsen in Zuid-Limburg

Wanneer u liever op onze camping verblijft, kunt u ervoor kiezen om een Comfortplaats te boeken. Deze Comfortplaats is tussen de 100 en 150 vierkante meter groot, beschikt over 10 ampère stroom, een Cai aansluiting en een watertappunt en eigen afvoer. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw stroomaansluiting te verhogen naar 12, 14 of 16 ampère. Comfortplaatsen zijn beschikbaar bij het zwembad, de speeltuin of bij het sanitair gebouw. 

Bekijk onze Comfortplaatsen

Faciliteiten op onze camping in Zuid-Limburg

Onze kleinschalige camping in de Zuid-Limburgse natuur biedt verschillende faciliteiten voor gasten die verblijven op onze Comfortplaatsen. Op onze camping vindt u op een centrale locatie op de camping twee verwarmde buitenzwembaden met een ligweide. Voor de jongste gasten is er ook een speeltuin en een fietscrossbaan, waar zij zich uren kunnen vermaken en volop avonturen beleven.

camping in zuid limburg

Uit eten op onze camping

We begrijpen dat u niet iedere avond zin heeft om zelf te koken. Daarom verwelkomen wij u graag in restaurant ‘Bei os op de Camping’. In dit gezellige restaurant kunt u terecht voor een lekkere lunch, een uitgebreid diner of een heerlijk dessert. Door de gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Wanneer u meer zin heeft in een snelle hap, kunt u terecht bij onze Afhaalcorner. Hier bestelt u de lekkerste frietjes, een heerlijke snack of een verfrissend drankje. Heeft u zin in een authentiek Italiaans ijsje? In het restaurant vindt u een ijsvitrine gevuld met verschillende smaken Italiaans schepijs. 

Bekijk de eetgelegenheden

Boek direct een camperplaats in Zuid-Limburg

Zien wij u binnenkort op onze camping met camperplaatsen in Zuid-Limburg? Boek dan vandaag nog een camperplaats en wees verzekerd van een heerlijk rustige vakantie in de Zuid-Limburgse natuur. Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw vakantie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)45 – 532 17 47 en per email via info@campingdewatertoren.nl.