Moeder en zoon
Overzicht

Broodjes- en Boodschappenservice

Onze handige broodjesservice

Begin elke ochtend met de heerlijkste verse broodjes bij het ontbijt! Dankzij onze handige broodjesservice op de camping kunt u elke dag, zelfs op zondag, de heerlijkste broodjes, stokbroden en Limburgse vlaaien bestellen voor de volgende dag. Bestellen is eenvoudig: geef uw bestelling voor 17:00 uur door, en dan zorgen wij ervoor dat de broodjes de volgende dag om 9:00 voor u klaarliggen in ons restaurant ‘Bei Os op de Camping’. 

Ook een vergeten boodschappen service

Ook als u vergeten bent om boodschappen mee te nemen, staan we voor u klaar. Bij ons is het namelijk mogelijk om diverse producten te kopen als u deze vergeten bent of als ze op zijn. Denk hierbij aan koffie, thee, maar ook bier, wijn of iets lekkers. Op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u niet voldoende boodschappen meegenomen heeft.

Diverse camping accessoires beschikbaar

Tevens zijn er op de camping diverse kampeeraccessoires te koop. Deze kampeeraccessoires zijn te koop bij onze receptie. U kunt hierbij denken aan gasflessen voor de barbecue en caravan, maar ook aan tentharingen, luchtbedden en andere essentiële items. Daarnaast vindt u bij ons ook verloopstukken en verlengkabels. Zo zorgen we ervoor dat u tijdens uw verblijf op Camping de Watertoren kunt genieten van een zorgeloze vakantie.