Moeder en zoon
Overzicht

Camping met restaurant 'Bei Os op de Camping'

Opzoek naar een camping met restaurant? Bij Camping de Watertoren vindt u het restaurant ‘Bei Os op de Camping’, een gezellig restaurant waar zowel onze gasten als buurtbewoners met veel plezier samenkomen voor een heerlijke maaltijd of een lekker drankje. Bij ons op de camping kunt u moeiteloos genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant zonder de camping te hoeven verlaten. Dat is pas genieten!

Ons restaurant op de camping heeft een gevarieerde menukaart voor zowel de lunch, het diner als de nagerechten. Tijdens de lunch heeft u keuze uit heerlijke tosti’s, vers belegde broodjes en ambachtelijke soepen. Voor het diner bieden wij diverse menu’s waaruit u kunt kiezen. Wat dacht u van een heerlijke carpaccio vooraf, een pasta gamba’s als hoofdgerecht en als kers op de taart een smeuïge lava cake? Ons gezellige restaurant op de camping met vriendelijke bediening maken uw vakantie ervaring compleet. Boek uw vakantie en kom lekker eten ‘Bei Os op de Camping’.

Houdt u het liever eenvoudig? Dan hebben wij ook nog een afhaalservice voor friet, snacks & ijsjes. Geef uw bestelling door bij de snackcorner, en voor u het weet, zit u met een heerlijke zak friet en knapperige snacks te genieten voor uw tent of caravan. Heeft u nog plek voor een toetje? Wat betreft desserts, heeft u de keuze uit een heerlijk ijsje op een hoorntje, in een bakje of een van onze verrukkelijke ijscoupes. Met onze gevarieerde menukaart is er voor iedereen iets lekkers te eten. En vergeet niet: in de zomervakantie is elke woensdag pizzadag! Boek nu uw vakantie op een camping met restaurant.

Klik hier voor meer informatie