Moeder en zoon
Overzicht

Sanitair

Goede sanitaire voorzieningen zijn onmisbaar op een camping van kwaliteit. Daarom hebben wij op onze camping gezorgd voor een luxe sanitairgebouw dat centraal gelegen is en toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast is er vlak bij het zwembad en de speeltuin nog een toiletblok, zodat u overal op het terrein kunt profiteren van sanitaire voorzieningen. Onze sanitaire faciliteiten zijn elke dag, 24 uur per dag, geopend. 

Toiletten, douches en wascabines

In het sanitair gebouw zijn diverse voorzieningen aanwezig. Het gebouw is opgedeeld in een mannen- en vrouwen gedeelte. Aan de mannenzijde vindt u 3 toiletten en 2 urinoirs. Daarnaast zijn er 4 douches en 3 wascabines beschikbaar. Het vrouwengedeelte biedt vergelijkbare voorzieningen, met als enige verschil het totale aantal toiletten, dat is 5. Beide zijden beschikken ook over een apart kindertoilet.

Wasserette

Op de camping is een wasserette beschikbaar waar u uw was kunt doen en drogen. U kunt eenvoudig gebruikmaken van de wasfaciliteiten door uw slagboom-/douchesleutel op te waarderen bij onze receptie. Daarnaast staat er in de wasserette een diepvries tot uw beschikking, waar u uw koelelementen gratis in kunt plaatsen.

Kosten van de wasserette

Wasmachine: €6,50 per was (dit is inclusief vloeibaar wasmiddel).
Droger: €3,50 per was (voor een programma van 30 minuten).

Overige voorzieningen

Naast de eerdergenoemde voorzieningen beschikt het sanitairgebouw ook over een invalidenruimte, een babyruimte (badje met sproeier), een familiedouche en 6 afwasplaatsen waar u uw vaat kunt schoonmaken. Aan de buitenkant van het gebouw zijn bovendien nog eens 4 nieuwe afwasplaatsen beschikbaar.

Bovendien is er in het sanitair gebouw vloerverwarming aanwezig, wat uw bezoek extra aangenaam maakt.