Moeder en zoon
Overzicht

Sanitair

Wij vinden goede sanitaire voorzieningen onmisbaar op de camping. Daarom hebben wij een luxe sanitairgebouw centraal op de camping waar iedereen gebruik van kan maken. Vlakbij het zwembad en speeltuin is ook nog een toiletblok aanwezig.

Toiletten, douches en wascabines

In het sanitairgebouw zijn verschillende voorzieningen aanwezig. Het gebouw is verdeeld in een mannen- en vrouwen gedeelte. Aan de mannenkant zijn 3 toiletten en 2 urinoirs aanwezig. Daarnaast zijn er 4 douches en 3 wascabines aanwezig. Hetzelfde geldt voor de vrouwenkant, alleen zijn hier 5 toiletten aanwezig. Beide kanten beschikken ook over een kindertoilet.

Wasserette

Onze camping beschikt over een wasserette waar u kunt wassen en drogen. Door uw slagboom-/douchesleutel te laten opwaarderen kunt u gebruik maken van de was-faciliteiten. Tevens is er een diepvries in de wasserette aanwezig waar u koelelementen in kunt leggen. Dit is gratis.

Kosten van de wasserette

Wasmachine:
€ 6,50 per was (dit is inclusief vloeibaar wasmiddel)

Droger:
€ 3,50 per was (voor een programma van 30 minuten)

Overige voorzieningen

Het sanitairgebouw beschikt ook over een invalidenruimte, een babyruimte (badje met sproeier), een familiedouche en 6 afwasplaatsen waar u kunt afwassen. Aan de buitenkant van het gebouw zijn 4 nieuwe afwasplaatsen beschikbaar. 

In het sanitairgebouw is vloerverwarming, waardoor uw bezoek altijd extra aangenaam is!