10000007
Overzicht

Animatie en recreatie

Camping De Watertoren beschikt over een enthousiast animatieteam. Met Hemelvaart en 6 weken in de zomervakantie (13 juli tot 23 augustus 2024) worden er elke dag leuke activiteiten georganiseerd. 

Binnen en buiten

De activiteiten vinden zowel buiten als in de Recreatieruimte 'Kidsclub de Paddenstoel' plaats. Bij lekker weer worden de activiteiten doorgaans buiten gedaan, maar het is altijd fijn om een gezellige ruimte achter de hand te hebben. En dat is waar de kidsclub om de hoek komt kijken.

Speciale activiteiten & shows

Wekelijks worden er allerlei speciale activiteiten en shows ingepland zoals een roofvogelshow, goochelaarsshow, activiteiten met luchtkussens, grote buitenspelen en nog veel meer.

Camping de Watertoren animatie

Tijden animatie

Elke ochtend om 10:00 uur
Kinderen gaan lekker dansen en knutselen in de recreatieruimte.

Elke middag om 14:00 uur
Elke dag is er een nieuwe middagactiviteit zoals sport of spellen.

Elke avond om 19:00 uur
’s Avonds is er een meeleeftheater of kleuterkwartier.

Elke avond om 20:00 uur
We sluiten de dag af met een avondactiviteit zoals volleybal, voetballen, avondwandelingen of het spannend spel zoals Levend Stratego .

Elke dinsdag avond tussen 19.00 en 21.00
Gezinnen die er samen op uit willen kunnen mee gaan met onze natuurwandeling. De natuurwandelingen zijn onder leiding van gidsen van IVN die precies weten waar de mooie plekken in de omgeving liggen.

Ons enthousiaste recreatieteam heeft af en toe ook even rust nodig en is daarom op vrijdag altijd een dagje vrij. Ook dan is er genoeg te doen op en om de camping. Bezoek dan bijvoorbeeld de mooie omgeving met de verschillende grote en kleine attracties, zoals SnowWorld, Gaia Zoo of Mondo Verde.

klik hieronder om het wekelijkse animatieprogramma te bekijken.

Animatie programma's