Moeder en zoon
Overzicht

Zwembad

Op Camping De Watertoren ontdekt u niet één, maar twee uitnodigende verwarmde buitenzwembaden! Hier kunt u zich onderdompelen in het heerlijk verwarmde water terwijl u geniet van een betoverend uitzicht op de prachtige Zuid-Limburgse natuur. Het wordt wel heel makkelijk om tijdens de warme zomerdagen een verfrissende duik te nemen en volop te genieten van een onbezorgde tijd in het water. Laat u verrassen door de fijne sfeer bij de zwembaden en maak van uw verblijf met het hele gezin een spetterend avontuur!

Gelegen bij het restaurant

Direct naast het zonovergoten terras van ons restaurant ontdekt u de sprankelende buitenzwembaden die zich centraal op de camping bevinden. Vanaf het terras geniet u van een schitterend uitzicht op de waterpret van uw kinderen. Terwijl zij zich vermaken, kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het zonnetje op onze comfortabele ligbedden in de gezellige ligweide bij het zwembad. Voor nog meer gemoedsrust hebben we het zwembad veilig omheind met een hek. Zo kunt u met een gerust hart genieten, wetende dat uw kinderen niet onverwacht het water in kunnen duiken. Desondanks vragen we u vriendelijk om te allen tijde een oogje in het zeil te houden, zodat iedereen optimaal van het zwemplezier kan genieten!

Wanneer is het zwembad geopend?

Onze buitenzwembaden zijn geopend vanaf half mei/Hemelvaart tot en met 1 september. Tijdens deze zonnige maanden nodigen wij u uit om volop te komen genieten van een verfrissende duik in een van onze zwembaden. En alsof dat nog niet genoeg is, blijven de zwembaden bij mooi weer ook nog eens langer geopend. Zo kunt u naar hartenlust plonsen, spelen en ontspannen onder de stralende zon. Laat de waterpret maar beginnen!