Reserveer hier uw kampeerplaats, safaritent of chalet

Vakantie tijdens Hemelvaart in Zuid-Limburg

Heeft u zich voorgenomen om tijdens Hemelvaart op (mini)vakantie te komen in Zuid-Limburg? Dan is Camping de Watertoren de ideale uitvalsbasis om te profiteren van deze extra vrije dag. Laten we er samen een onvergetelijk Hemelvaartweekendvan maken!

Ervaar alvast een voorproefje van de zomer; met Hemelvaart kunnen de temperaturen al behoorlijk oplopen en tovert de zon zich steeds vaker tevoorschijn. Het boeken van een kampeerplaats of accommodatie bij Camping de Watertoren wordt daarmee wel erg verleidelijk. Geniet van een ontspannen vakantie tegen een mooi bosgebied of ontdek het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Tijdens Hemelvaart bij Camping de Watertoren zult u zich geen moment vervelen!

Ik wil boeken

Hemelvaart Kamperen 2024

Stacaravan te koop in Limburg

Onze camping ligt in Landgraaf, bijna in het uiteinde van Zuid-Limburg. Vanaf ons park kunt u tijdens Hemelvaart eenvoudig de prachtige bossen, heuvels en weilanden verkennen. Camping de Watertoren is tijdens het hoogseizoen geopend en is daardoor een echte aanrader voor een heerlijke vakantie in Zuid-Limburg. Wist u dat u tijdens uw verblijf kunt genieten van ons uitgebreide aanbod aan faciliteiten? Op ons park kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes in ons restaurant ‘Bei Os op de Camping’, een boek lezen in onze bibliotheek, of gebruik maken van fiets- en skelterverhuur. Daarnaast vermaken de kinderen zich in ons zwembad, onze mooie speeltuin of op de fietscrossbaan. Maar dat is nog niet alles! Wist u dat ons enthousiaste animatieteam ook alweer een vol activiteitenprogramma voor uw kinderen heeft bedacht? Dat wordt volop genieten voor het hele gezin. Na afloop kunt u samen een heerlijke snack of ijsje komen eten bij de afhaalcorner of ijssalon.

Ontdek al onze faciliteiten

Vermakelijke animatie tijdens Hemelvaart

Tijdens uw Hemelvaartvakantie in Zuid-Limburg heeft ons animatieteam weer een boordevol activiteitenprogramma voor uw kinderen in petto! Van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei staat ons enthousiaste animatieteam klaar voor uw kinderen van alle leeftijden. Bij Camping de Watertoren doen we er alles aan om de allerleukste activiteiten te organiseren, zodat jong en oud zich geen moment zullen vervelen. Van danspret voor de allerkleinsten tot creatieve schildersessies met PUFFY-verf, touwtrekcompetities, sportieve spellen en koekjes versieren. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat tijdens uw vakantie; ons animatieteam zorgt voor de rest!

Maak kennis met ons animatieteam

Animatie Hemelvaart 2024

Barbeque Hemelvaart 2024

Camping de Watertoren is er voor u: ook tijdens de Hemelvaart

U wilt er even tussenuit tijdens Hemelvaart. Heerlijk! Even afschakelen en genieten van een welverdiende vakantie bij Camping de Watertoren in Zuid-Limburg. Op onze camping hoeft u zich geen moment te vervelen. Onze luxe accommodaties bieden u een aangenaam thuis na een dag vol activiteiten, want in Zuid-Limburg is er tijdens Hemelvaart genoeg te beleven. Pak uw agenda er maar bij, zodat u onderstaande activiteiten niet misloopt: 

Activiteiten tijdens Hemelvaart in Zuid-Limburg:

Meer informatie over de verschillende activiteiten tijdens Hemelvaart vindt u op de gelinkte websites of via de website van Visit Zuid-Limburg.

Ontdek de omgeving van Zuid-Limburg

Boek uw (mini)vakantie tijdens Hemelvaart

Even er met zijn allen tussen uit tijdens Hemelvaart? Boek dan nu meteen een onvergetelijke vakantie in Zuid-Limburg, bij Camping de Watertoren! Het boeken van een accommodatie kost niet veel tijd en kunt u eenvoudig online regelen via onze website. Heeft u vragen of komt u graag eerst met ons in contact? Zeker! Bel ons op 045 – 532 17 470 of stuur ons een e-mail: info@dewatertoren.nl.  

Boek direct en laat de voorpret beginnen

Bovenaanzicht Hemelvaart 2024