Reserveer hier uw kampeerplaats of chalet

Kindercamping in Zuid-Limburg

Camping de Watertoren is een gezellige kindercamping gelegen in Landgraaf, Zuid-Limburg. Onze kindercamping is de ultieme bestemming voor een feestelijke vakantie met het hele gezin. Dankzij onze prachtige faciliteiten is Camping de Watertoren dé plek om samen met uw kinderen een fantastische en onvergetelijke vakantie te beleven. Hier, te midden van het glooiende landschap en de stralende zon, creëert u ten slotte de mooiste herinneringen.

Direct boeken

Kampeermogelijkheden kindercamping de Watertoren

Camping de Watertoren biedt verschillende kampeermogelijkheden in de prachtige Zuid-Limburgse omgeving van Landgraaf. Of u nu de voorkeur geeft aan de warme charme van een tent, de gemakken van een caravan, de flexibiliteit van een vouwwagen, of de vrijheid van een camper, wij hebben de perfecte plek voor u. Onze camping beschikt over zowel kampeer- als camperplaatsen, met ruime parkeermogelijkheden direct naast uw vakantieonderkomen. Dit betekent dat u in alle rust kunt genieten van de natuur en quality time met uw kinderen, zonder enige afleiding. Bij Camping de Watertoren draait alles om ontspanning en samenzijn.

Bekijk alle kampeerplaatsen

Kindercamping met animatieprogramma

Voor onze jonge gasten is er uiteraard genoeg te beleven op onze kindercamping. Te midden van de schitterende Zuid-Limburgse natuur bieden wij een uitgebreid scala aan activiteiten voor de kleintjes. Onze speeltuin, sportveld en fietscrossbaan staan klaar voor avontuurlijke ontdekkingen. Bovendien kunnen kinderen zich verheugen op ons bruisende animatieprogramma tijdens Hemelvaart en gedurende de zomervakantie. Bij mooi weer vinden deze activiteiten plaats in de buitenlucht, zodat de kinderen volop kunnen genieten van de natuur. Voor minder zonnige dagen hebben we 'Kidsclub de Paddenstoel', waar plezier en vermaak nooit afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

Lees meer over het animatieprogramma

Faciliteiten op onze kindercamping in Zuid-Limburg

Op onze kindvriendelijke camping in Zuid-Limburg vindt u tal van faciliteiten die uw kampeervakantie en die van uw kinderen gezellig en onvergetelijk maken. In het gezellige restaurant ‘Bei os op de Camping’ kunt u dagelijks genieten van gevarieerde gerechten tijdens de lunch, het diner of het dessert. Wilt u de kinderen verwennen met lekkere frietjes? Dat kan! Onze Afhaalcorner biedt een uitgebreid aanbod van heerlijke frietjes, snacks en verfrissende drankjes. Op onze kindercamping vindt u ook een verwarmd buitenbad dat geopend is van half mei tot en met begin september, zodat u in de zomer een verkoelende duik kunt nemen. Plezier voor jong en oud is gegarandeerd.

Bekijk alle faciliteiten

Boek nu uw vakantie op dé kindercamping van Zuid-Limburg

Bent u overtuigd van de voordelen van onze kindvriendelijke camping, waar u samen met uw kinderen kunt genieten van een heerlijke en onvergetelijke vakantie? Boek dan vandaag nog uw vakantie bij Camping De Watertoren. Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw vakantie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)45 – 532 17 47 en per e-mail via info@campingdewatertoren.nl.

Direct boeken  Contact opnemen