Reserveer hier uw kampeerplaats of chalet

Kleine camping in Zuid-Limburg

Camping de Watertoren is een kleine camping gelegen in Landgraaf, Zuid-Limburg. Door de ligging in een prachtige bosrijke omgeving komt u meteen aan op een rustige plek vol natuur. Met veel mooie en uitgebreide faciliteiten is Camping de Watertoren de ideale plek om samen met uw familie weer helemaal tot rust te komen en om samen een fantastische vakantie te beleven. Samen maakt u tenslotte de mooiste herinneringen.

Direct boeken

Basis en Comfort kampeerplekken op onze camping

Camping de Watertoren beschikt over zowel kampeer- als camperplekken. Op de verschillende velden op onze kleine camping in Zuid-Limburg vindt u twee soorten kampeerplekken: Basis Kampeerplaatsen en Comfort Kampeerplaatsen. De Basis Kampeerplekken zijn allemaal 100 tot 150 vierkante meter groot, beschikken over 6 ampère stroom en een watertappunt aan het begin van ieder veldje. Daarnaast is het mogelijk om uw auto naast uw caravan, tent, vouwwagen of camper te parkeren. De Comfort Kampeerplaatsen zijn net zo groot als de Basis Kampeerplaatsen, maar beschikken over extra faciliteiten. Zo heeft u beschikking over 10 ampère stroom, een Cai aansluiting, eigen watertappunt en afvoer. Comfortplaatsen liggen dicht bij het zwembad of juist meer beschut en liggen altijd dicht bij een sanitair gebouw.

Bekijk alle kampeerplaatsen

Faciliteiten op onze kleine camping in Zuid-Limburg

Op onze prachtige kleine camping in Zuid-Limburg vindt u tal van faciliteiten die uw kampeervakantie compleet en onvergetelijk maken. In het gezellige restaurant ‘Bei os op de Camping’ geniet u dagelijks van gevarieerde gerechten tijdens de lunch, het diner of het dessert. Heeft u meer zin in een snelle hap? Dan kunt u terecht bij de Afhaalcorner. Hier bestelt u de lekkerste frietjes, heerlijke snacks en verfrissende drankjes.

Uiteraard vindt u op onze kleine camping ook een zwembad. Het verwarmde buitenbad is geopend van half mei tot en met 1 september, zodat u in de zomer een verkoelende duik kunt nemen.

Bekijk alle faciliteiten

Kleine camping met animatieprogramma

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen op onze kleine camping. Middenin de prachtige Zuid-Limburgse natuur op onze camping vindt u onder meer een speeltuin, een sportveld en een fietscrossbaan. Ook bieden we een leuk animatieprogramma aan tijdens Hemelvaart en in de zomervakantie. Bij lekker weer vinden de activiteiten doorgaans buiten plaats. Als het weer minder goed is, vinden de activiteiten plaats in ‘Kidsclub de Paddenstoel’.

Lees meer over het animatieprogramma 

Boek nu uw vakantie op een kleine camping in Zuid-Limburg

Bent u overtuigd van de voordelen van een kleine camping, waar u heerlijk rustig kunt genieten van uw reisgezelschap en de prachtige Zuid-Limburgse natuur? Boek dan vandaag nog uw vakantie bij Camping de Watertoren. Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw vakantie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)45 – 532 17 47 en per email via info@campingdewatertoren.nl.

Direct boeken  Contact opnemen