Reserveer hier uw kampeerplaats of chalet

Limburg vakantiepark

Blijft u dit jaar in Nederland, maar wilt u toch het vakantiegevoel ervaren? Kom dan langs bij het gezelligste vakantiepark in Limburg, Camping De Watertoren! Ervaar de rust en ruimte, maak gebruik van de vele faciliteiten, ga op een culinair avontuur en ontdek de prahtige natuur in de omgeving. Een vakantie bij Camping De Watertoren is gegarandeerd genieten!

Kamperen in Limburg

Wij beschikken over vele, ruim opgezette kampeerplaatsen. Zo is er de standaard kampeerplaats met 6 ampère stroom op een mooi veld boordevol gezelligheid! Bovendien zijn er over de hele camping watertappunten te vinden, waardoor er altijd eentje in de buurt zit! Behoefte aan iets meer luxe? Kies dan voor een comfortplaats! Hier beschikt u naast 10 ampère stroom, ook over een eigen watertappunt, eigen afvoer en een CAI-aansluiting voor uw televisie! U kunt zelfs aangeven of u liever bij het zwembad, speeltuin of sanitairgebouw wilt verblijven. Dan kunnen wij daar rekening mee houden! Alle kampeerplaatsen hebben een prachtig uitzicht over de weilanden en groene natuur. 's Avonds bent u vaak zelfs getuige van een oogverblindend mooie zonsondergang.

Boek een kampeerplaats

Limburg vakantiepark

Limburg vakantiepark

Stacaravan te koop in Limburg

Altijd al gedroomd van het hele jaar door genieten in Limburg? Dat kan met een stacaravan of chalet op onze camping. Met een jaarplaats viert u het hele jaar door vakantie. Zo hoeft u nooit meer rekening te houden met vakantiedagen! Onze jaarplaatsen in Limburg zijn erg geliefd maar u kunt altijd contact opnemen of er nog iets beschikbaar is.

Gezelligste vakantiepark van Limburg

Op Camping De Watertoren is vanalles te zien en doen, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Leen een boek bij onze eigen bibliotheek, maak gebruik van de broodjesservice voor vers gebakken broodjes in de ochtend, of neem een verfrissende duik in het zwembad! 

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat kinderen optimaal kunnen genieten op onze camping in Landgraaf. Naast het eerdergenoemde zwembad, is er ook nog een speeltuin, sportvelden en dagelijkse animatie en recreatie. Hier zorgt een enthousiast team voor knutselsessies, danslessen en leuke activiteiten in de middag!

Limburg vakantiepark

Ontdek hét vakantiepark van Limburg

Vakantiepark voor Pinkpop

Jaarlijks komt dit leuke popfestival terug naar festivalterrein Megaland in Landgraaf. Bent u op zoek naar een vakantiepark waar u het hele weekend kunt verblijven? Wij beschikken over Pinkpop kampeerplaatsen die speciaal zijn ingericht voor bezoekers van het popfestival. Camping De Watertoren ligt op slechts 6 km van Pinkpop, waardoor u na een klein ritje al op het festivalterrein arriveert! Dagelijks gaan er pendelbussen die u heen en weer brengen. Na een drukke dag is het even uitrusten en heerlijk nagenieten op uw eigen kampeerplaats. Wat een luxe!

Ga op avontuur!

Naast de camping is er ook genoeg te beleven in de omgeving. Zuid-Limburg kenmerkt zich door een golvend heuvellandschap in combinatie met veel natuur. De perfecte locatie voor een stevige wandeling of gezellige fietstochten. Vanuit onze camping zijn er vele wandelroutes die het ontdekken waard zijn.

Liever een dagje shoppen? Bezoek één van de leuke steden in het zuiden van de provincie! Ontdek het bruisende Maastricht, pak een terrasje in Heerlen, of bezoek leuke boetiekjes in Gulpen!

Ben jij ook al enthousiast geworden voor een vakantie op Camping De Watertoren? Wacht dan niet langer en kies jouw favoriete kampeerplek of accommodatie! 

Boek uw vakantie!

Ontdek hét vakantiepark van Limburg