Reserveer hier uw kampeerplaats of chalet

Gegarandeerd goed vertoeven tijdens uw meivakantie 2023

Heeft u altijd al eens vakantie willen vieren in een omgeving waar u echt tot rust komt? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Allerlei bloeiende bomen omringen uw verblijfsplek in de meimaand, waardoor u volop kan genieten van mooie natuur. Zuid-Limburg is prachtig, en dat ontdekt u al op onze camping! Verblijf zoals u dit wilt; op een ruime kampeerplaats of in een fijne accommodatie.

Ik ben enthousiast!

meivakantie 2023

Camping Landgraaf

Het welbekende Landgraaf is de locatie van onze natuurcamping. Net als in de rest van Zuid-Limburg kenmerkt onze camping zich door haar golvende vorm in een heuvelachtig landschap.

Waar u tot rust komt op uw kampeerplek of bij uw accommodatie, kan u zich op de rest van ons vakantiepark erg goed vermaken:

Vlakbij onze camping ligt tevens het mooie Kerkrade. Een plaats waar ook ontzettend veel te beleven valt voor tijdens uw meivakantie 2023! Denk aan de prachtige Botanische Tuin,  GaiaZOO, LeisureDome, Discovery Museum, de bowlingbaan en haar bioscoop.

De leukste tips op een rij

Camping Limburg met zwembad

De meivakantie leent zich perfect voor een gezinsvakantie op camping de Watertoren! Wij zijn namelijk een camping in Limburg met zwembad. In de meivakantie kan het best eens zó goed weer zijn dat het 130cm diepe zwembad en 30cm diepe kinderbadje gewoon open zijn. Als kers op de taart zijn onze baden heerlijk verwarmd. Altijd fijn zo'n kindvriendelijke camping :)

"Net voor het hoogseizoen zijn wij hier twee weken geweest en we vonden het een hele fijne camping. Alles is netjes en schoon. Ook het toiletgebouw. Contact met de receptie was makkelijk. Geen super grote camping maar toch een zwembadje erbij. Wat ons betreft een aanrader." - J. Hinkamp

meivakantie 2023

meivakantie 2023

Kom ook voor of na de meivakantie 2023

Geniet u liever zo lang mogelijk op onze camping? Dan komt u toch het hele jaar door genieten! Bemachtig een eigen stacaravan en jaarplaats of ga voor een heerlijke seizoenplaats. Natuurlijk bent u ook meer dan welkom tijdens de zomervakantie 2023.

Jaarplaats camping Limburg

U kan per jaar een stuk perceel bij ons huren! Zet uw eigen stacaravan of chalet hierop en voilá een jaar lang genieten kan beginnen. Met een aluminium stacaravan kan u van april t/m eind oktober het beste vertoeven, omdat deze in de winter te koud zijn. Het gas en elektra wordt in de wintermaanden dan ook afgesloten. Maar wees niet getreurd; want in een wintergeschikt chalet kan u echt het hele jaar door genieten. Voor welke optie gaat u? 

Houd ook onze verkooppagina in de gaten, want wie weet staat een een stacaravan te koop!

Seizoenplaats camping Limburg

Komt dat even mooi uit; onze seizoenplaatsen zijn beschikbaar vanaf 1 april tot en met 30 oktober 2023. Dit betekent dat u voor, tijdens én na de meivakantie 2023 bij ons kan kamperen!

Camping de Watertoren wacht op uw komst!

Wij heten u graag welkom in de meivakantie 2023. Komt u een weekendje weg, een midweek weg, blijft u één week of zelfs twee weken? Hoe dan ook zult u een heerlijke tijd beleven op onze natuurcamping. 

Boek direct en laat de voorpret beginnen!

meivakantie 2023