10000005
Snowworld in Landgraaf

Snowworld in Landgraaf

Heerlijk Skiën, gewoon in Nederland: het kan! In Snowworld in Landgraaf kunt u uitstekend skiën. Bindt de ski's onder en vlieg van de piste! U vindt er 5 pistes, een funpark en verschillende restaurants.

Klimbos Park het Plateau

Klimbos Park het Plateau

Park het Plateau, het leukste klimbos van Limburg, op het Schutterspark in Brunssum biedt u avontuurlijk middagje klimmen en klauteren. Welke van de 4 uitdagende klimroutes vond u het leukste? Ontdek het tijdens uw klimavontuur bij Park het Plateau!

GaiaZOO

GaiaZOO

Een dagje naar de dierentuin? Kom naar GaiaZOO in Kerkrade. GaiaZOO beschikt over een heel groot aantal bijzondere dieren, er leven maar liefst 150 verschillende diersoorten. Volg de uitgezette route en mis er geen één. Natuurlijk zijn er ook verschillende speeltuinen voor de kinderen en kun je in meerdere horeca-gelegenheden terecht voor een hapje en een drankje.

Wildpark Gangelt

Wildpark Gangelt

Breng een bezoek aan Wildpark Gangelt, ga op ontdekkingstocht en bewonder de mooiste Europese dieren in een natuurlijke omgeving.

Blotevoetenpad

Blotevoetenpad

Bewandel het blotevoetenpad in Brunssum (Zuid-Limburg) en beleef de natuur tot in je tenen! De naam zegt het al: schoenen en sokken uit en lopen maar...

Slot Schaesberg

Slot Schaesberg

Slot Schaesberg is een historische bouw- en ontdekplaats waar voor jong en oud van alles te doen is.

Monde Verde

Monde Verde

Monde Verde is een gethematiseerd familie- en tuinenpark in Landgraaf met veel attracties en wereldtuinen uit Italië, Japan, China en Australië. Daarnaast worden er verschillende dieren uit landen over de hele wereld gehouden. Komt u ze ook bewonderen?

Discovery Museum

Discovery Museum

In het Discovery Museum, een interactief doe- en ontdekmuseum in Kerkrade, staat alles in het teken van de thema’s aarde, wetenschap, techniek en ontwerp.

Meer tips

Meer tips

Voor jong en oud is er in de omgeving van alles te doen. De leukste activiteiten hebben wij alvast voor u verzameld.