Overzicht

Meer tips

Kinderstad Heerlen

Kinderstad Heerlen is een overdekt speelparadijs met attracties voor kinderen van alle leeftijden. Van glijbanen tot aan draaimolens, kinderen beleven hier de leukste avonturen! 

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is eeuwenoud! Het kasteel, waar voor het hele gezin diverse activiteiten te doen zijn, kent zijn oorsprong rond het jaar 1375. Het is tevens een van de best bewaarde kastelen van Europa. Zeker een bezoekje waard!

Steinerbos

In het Steinerbos, een uniek belevenispark midden in de Limburgse natuur, kun je de hele dag actief bezig zijn. Het is dé plek waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen, klauteren, springen en zwemmen. 

MergelRijk

MergelRijk is een leuke toeristische attractie in Valkenburg waar u van alles te weten komt over mergel en grotten. Wandel door het eeuwenoudse grottenstelsel en ontdek alle historische en educatieve verhalen. Een leuk uitje voor het hele gezin! 

Leisure Dome 

Leisure Dome is hét amusementscenter van Kerkrade en omgeving met een breed aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Glow in the dark midgetgolfen, bowlen, rijden in een racesimulator, lasergamen... Leisure Dome verzorgt het!

Miljoenenlijn 

Reis mee in een 100 jaar oude stoomtrein over de Miljoenenlijn en laat u meevoeren door het betoverende landschap van Zuid-Limburg.

Drielandenpunt

Op het Drielandenpunt, het hoogste punt van Nederland (323 meter hoogte), komen de grenzen van Nederland, België en Duitsland samen. Ook valt er genoeg te doen voor het hele gezin. Zo worden er speurtochten aangeboden, kunnen kinderen gezellig met elkaar spelen in de speeltuin en behoort het genieten van een lekker drankje en hapje ook tot de mogelijkheden. Welke bijzondere gebouwen heeft u gespot vanaf het hoogste punt?