Onze ruime kampeerplaatsen

Kamperen op De Watertoren is een echt feestje voor alle natuurliefhebbers, gezelligheidszoekers en ontspanningsfans! Hier heeft u de keuze uit verschillende ruime kampeerplekken, variërend van 100 tot 150 m2. Deze zijn handig uitgerust met voorzieningen zoals gratis wifi en altijd een handig watertappunt in de buurt. Omringd door bomen krijgen alle velden en plekken een heerlijk natuurlijke uitstraling.

Het groene en knusse karakter van onze camping in Landgraaf maakt het een perfecte plek voor gezinnen met (jonge) kinderen en mensen die van de natuur houden. Op de velden vindt u bovendien leuke speeltuintjes waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Uiteraard zijn ook uw trouwe viervoeters van harte welkom! Voor degenen die liever genieten zonder huisdieren om zich heen, hebben we huisdiervrije velden. En voor de camperliefhebbers hebben we speciale camperplaatsen. Kortom, er is voor iedereen een perfecte kampeerplek te vinden!

Heeft u nog twijfels of wilt u graag wat advies? We staan altijd voor u klaar: bel ons op 045 - 532 17 47 of stuur een e-mail naar info@campingdewatertoren.nl