Reserveer hier uw kampeerplaats of chalet

Pinkpop camping

Bent u op zoek naar een camping om een weekend te verblijven tijdens Pinkpop? Camping De Watertoren ligt op slechts 6 km van festivalterrein Megaland in Landgraaf. De plek waar Pinkpop jaarlijks wordt gehouden! 

LET OP: Basisplaatsen en Comfortplaatsen zijn reeds volgeboekt.

Mooie camping voor Pinkpop

Bent u op zoek naar een kampeerplaats tijdens Pinkpop? Dan bent u bij Camping De Watertoren in Landgraaf aan het juiste adres! Op korte afstand van het festivalterrein kunt u hier lekker tot rust komen na een lange (maar leuke) festivaldag. 

In 2024 is Pinkpop op 21,22 en 23 juni. Dit gezellige popfestival vindt plaats op het festivalterrein Megaland in Landgraaf, slechts 6 km van onze camping verwijderd.

U kunt  vanaf 23 oktober online een boeking doen op onze website.

De kaartverkoop start zaterdag 9 december. Wacht niet tot dan met reserveren, want vol = vol.

Heeft u geen kaartjes kunnen bemachtigen maar wel al een reservering bij ons gemaakt? U kunt op de dag van de kaartverkoop en de dag erna nog gratis annuleren. Wij houden dan €25,- administratie kosten in van de aanbetaling, de rest krijgt u terug geboekt op uw rekening.

Annuleert u na deze dagen dan houden wij de regels aan zoals ze in onze voorwaarden staan. 

Bij ons kunt u gemakkelijk online een plaats reserveren voor uw caravan – vouwwagen – camper of tent via onderstaande links. U kunt een plaats met of zonder elektra reserveren. Ook hebben we verhuuraccommodaties op onze camping in Landgraaf, die u kunt huren. 

Een plaats met elektra voor het weekend van Pinkpop dient u voor minimaal 4 nachten (20 t/m 24 juni) te reserveren. Op het grasveld zonder elektra, kunt u ook voor 1, 2 of 3 nachten reserveren.

U kunt kiezen voor een basisplaats met 6 ampere elektra of een comfortplaats met 10 ampere en eigen water,tv aansluiting en afvoer. U kunt extra kleine tentjes en extra auto's toevoegen. Kom niet met meer auto's, dan op uw reservering staan. We hebben dan geen plaats meer op de camping. 

Naast de camping hebben we een apart grasveld voor tentjes en auto’s indien men voor minder dan het minimale aantal nachten wil reserveren, zonder elektra.

Handig om te weten

Hierbij de tarieven voor pinkpop per nacht:

Auto + caravan/vouwwagen/camper etc... incl. 2 pers.
toeslag comfort € 4,00 
€ 64,00
Extra persoon€ 13,00
Extra bungalowtent€ 20,00
2e of 3e auto € 8,00
2e of 3e bijzettentje van max. 2 x 3 mtr € 10,00


Toeristenbelasting € 1,50 per persoon per nacht

Eenmalige reserveringskosten € 10,00

Eenmalige borg € 30,00, incl 5 euro douchegeld

Vanaf de camping hebben wij pendelbussen die 's middags en 's avonds naar Megaland rijden tijdens Pinkpop.

Bij aankomst kunt u hiervoor een kaartje kopen. 

Er zijn ook veel gasten, die zelf de fiets meenemen. Wij verhuren geen fietsen.

Voor aankomst ontvangt u van ons een informatie e-mail. Ons restaurant “Bei os op de Camping“ is tijdens dit weekend elke dag geopend. U kunt bij ons lekker ontbijten en lunchen. Ook hebben we lekkere warme maaltijden op onze menukaart staan.
Ook na Pinkpop kunt u nog gezellig nagenieten in ons restaurant / bar onder genot van een hapje en een drankje.

Kampeervakantie in Landgraaf, Zuid-Limburg

Wij snappen dat het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Daarom kunt u rustig ons aanbod aan Pinkpop kampeerplaatsen bij Camping De Watertoren bekijken. Hier vind u ook alle informatie over de kampeerplaatsen zelf!

Kamperen of huren?

Naast een groot aanbod aan ruim opgezette kampeerplaatsen, beschikken wij ook over chalets! Ons assortiment is zeer divers met verschillende aantallen slaapkamers, een eigen badkamer, en zelfs een chalet waar huisdieren welkom zijn! 

Boek uw favoriete chalet!

Pinkpop camping

Overige informatie

Vanaf de camping hebben wij pendelbussen die smiddags en savonds naar Pinkpop rijden. Bij aankomst kunt u hiervoor een kaartje kopen. Retour € 12,50 p.p (2023)

Voor aankomst ontvangt u van ons een informatie e-mail.

Ons restaurant “Bei os op de Camping“ is dit weekend elke dag geopend. U kunt bij ons lekker ontbijten en lunchen. Ook hebben we lekkere warme maaltijden op onze menukaart staan.
Ook na Pinkpop kunt u nog gezellig nagenieten in ons restaurant onder genot van een hapje en een drankje!

Heeft u vragen over de Pinkpop Kampeerplaatsen of een algemene vraag? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen!