Lekker lang verblijven op onze seizoen- en jaarplaatsen.

Wat is er fijner om de gehele zomer het vakantiegevoel vast te houden? Op Camping de Watertoren hebben we diverse mogelijkheden voor seizoen- en jaarplaatsen. Met zo’n uitvalsbasis kunt u het hele seizoen komen en gaan wanneer het u uitkomt. Kom volledig tot rust in de prachtige bosrijke omgeving rondom onze camping in Landgraaf. Onze ruime kampeerplaatsen of chalets zijn voorzien van alle comfort die u nodig heeft tijdens een lange kampeervakantie. Neem uw fiets mee en ontdek al het moois dat regio Parkstad u te bieden heeft.

Seizoenplaatsen

Wilt u gedurende het seizoen regelmatig van onze camping genieten? Dan is een seizoenplaats voor u en uw tourcaravan de perfecte keuze. Ontdek de verschillende comfortabele kampeerplaatsen, compleet met 10 ampère elektra, cai-aansluiting, eigen watertappunt en afvoer. Plus, geniet van gratis wifi.

De seizoenplaatsen zijn beschikbaar vanaf 7 april tot en met 1 oktober 2023. Er zijn ook voorseizoenplaatsen en najaar arrangementen beschikbaar. Aangezien er jaarlijks veel vraag naar seizoenplaatsen is, werken we met een wachtlijst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: bel ons op 045-5321747 of stuur een e-mail naar info@campingdewatertoren.nl

Jaarplaatsen

Voor wie langer wil genieten van rust en ruimte op onze camping, bieden we de mogelijkheid om een jaarplaats te huren voor een stacaravan of chalet.

Met een jaarplaats huurt u een stuk grond waarop u uw eigen stacaravan of chalet plaatst. Momenteel hebben we 19 jaarplaatsen beschikbaar.

Als u een aluminium stacaravan aanschaft, is deze beschikbaar voor gebruik van begin april tot eind oktober. Gedurende de wintermaanden zijn deze stacaravans te koud om in te verblijven, dus worden gas, water en elektra afgesloten. Bij aanschaf van een chalet kunt u deze wintergeschikt laten maken, waardoor u het hele jaar door kunt genieten. Houd er rekening mee dat permanente bewoning niet is toegestaan. U kunt niet langdurig in uw chalet verblijven.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Op dit moment hebben we geen beschikbare jaarplaatsen. Bel of mail ons : 045-5321747 / info@dewatertoren.nl