Reserveer hier uw kampeerplaats of chalet

Stacaravan te koop Limburg

Wilt u langer verblijven op Camping De Watertoren, of wilt u gewoon uw eigen plekje in het Zuiden van Limburg? Bij Camping De Watertoren heeft u de mogelijkheid om een stacaravan te kopen. Op deze manier kunt u het gehele jaar kamperen! Geen gedoe met vakantiedagen en eropuit wanneer het u uitkomt! 

Stacaravan kopen bij camping in Limburg

Wij snappen als geen ander dat een leuke vakantie veel te snel voorbij gaat. Bij Camping De Watertoren zijn er verschillende stacaravans te koop waardoor u kunt kamperen wanneer u wilt! Er zijn nog lege jaarplaatsen beschikbaar waar u de stacaravan kunt plaatsen. De plekken zijn zeer ruim opgezet met 150 a 200 m2, dus aan ruimte geen gebrek op onze camping in Zuid-Limburg!

Daarnaast zijn er ook stacaravans te koop die al op een jaarplaats staan. Op deze plaatsen is het niet mogelijk om het hele jaar te staan. Echter kunt u van 3 april t/m 25 oktober heerlijk verblijven op een ruime kampeerplaats van 150 a 200 m2.

Voordelen van een stacaravan kopen

Het grote voordeel van het kopen van een stacaravan is de flexibiliteit! Er hoeft niks meer geboekt te worden of tent opgezet te worden. Daarnaast is het heel eenvoudig om alvast donderdag wat spulletjes in te pakken, en op vrijdag meteen na het werk richting Camping De Watertoren te rijden! Even een weekendje weg wanneer jij daar aan toe bent. 

Stacaravan te koop in Limburg

Stacaravan te koop in Limburg bij Camping de Watertoren.

Compleet ingerichte stacaravan te koop in Limburg

Naast de grote oppervlakte van 150 a 200 m2, zijn de stacaravans van alle gemakken voorzien! U heeft namelijk de beschikking over 10 ampère stroom, uw eigen water, riolering een CAI-aansluiting voor uw televisie! Wie zei dat kamperen primitief was?

Naast nieuwe stacaravans, verkopen wij ook tweedehands stacaravans die wij voorheen in de verhuur hebben gehad. Deze zijn zeer goed onderhouden en eveneens van alle gemakken voorzien!

Tarief voor 2023

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie over het kopen van een stacaravan? Neem dan contact met ons op zodat wij u zo goed en snel mogelijk kunnen helpen!

Omgeving van uw toekomstige stacaravan

Wanneer u een stacaravan koopt op onze camping, dan zult u zich uitstekend vermaken op de camping maar zeker ook in de omgeving. We hebben dichtbij de leukste activiteiten, bezienswaardigheden en evenementen!

De camping wordt omgeven door prachtige natuur en is dus ideaal voor een mooie fietstocht langs natuur, terrasjes en dorpjes. In Parkstad Limburg kan natuurlijk ook gewoon heerlijk worden gewandeld. De prachtige natuur van Limburg maakt van elke wandeling een unieke ervaring!

We hopen u snel te begroeten in Zuid-Limburg!