Reserveer hier uw kampeerplaats of chalet

Vakantie in Zuid-Limburg

Camping de Watertoren is de perfecte camping voor uw vakantie in Zuid-Limburg. Dankzij de ligging in een prachtige bosrijke omgeving in Landgraaf komt u meteen aan op een rustige plek vol natuur. Door de fijne faciliteiten is Camping de Watertoren de ideale plek om samen met uw familie helemaal tot rust te komen en een fantastische vakantie te beleven. Samen maakt u tenslotte de mooiste herinneringen.

Direct boeken

Kies voor Basis of Comfort kampeerplekken

Camping de Watertoren beschikt over zowel kampeer- als camperplaatsen. Op de verschillende velden op onze kleine camping in Zuid-Limburg vindt u twee soorten kampeerplekken: Basis Kampeerplaatsen en Comfort Kampeerplaatsen. De Basis Kampeerplaatsen zijn allemaal 100 tot 150 vierkante meter groot, beschikken over 6 ampère stroom en een watertappunt aan het begin van ieder veldje. Daarnaast is het mogelijk om uw auto naast uw caravan, tent, vouwwagen of camper te parkeren.

De Comfort Kampeerplaatsen zijn even groot als de Basis Kampeerplaatsen, maar beschikken over extra faciliteiten. Zo heeft u de beschikking over 10 ampère stroom, een Cai-aansluiting, een eigen watertappunt en afvoer. Comfortplaatsen zijn beschikbaar bij het zwembad of juist meer beschut en liggen altijd dicht bij een sanitair gebouw.

Bekijk alle kampeerplaatsen voor uw vakantie in Zuid-Limburg

Faciliteiten tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg

Op onze prachtige camping in Landgraaf vindt u tal van faciliteiten die uw vakantie in Zuid-Limburg compleet en onvergetelijk maken. In het gezellige geniet u dagelijks van gevarieerde gerechten tijdens de lunch, het diner of het dessert. Heeft u meer zin in een snelle hap? Dan kunt u terecht bij de. Hier bestelt u de lekkerste frietjes, heerlijke snacks en verfrissende drankjes. Uiteraard vindt u op onze camping ook een zwembad. Het verwarmde buitenbad is geopend van half mei tot en met 1 september, zodat u in de zomer een verkoelende duik kunt nemen.

Op onze prachtige camping in Landgraaf vindt u tal van faciliteiten die uw vakantie in Zuid-Limburg compleet en onvergetelijk maken. In het gezellige restaurant ‘Bei os op de Camping’ kunt u dagelijks genieten van gevarieerde gerechten tijdens de lunch, het diner of het dessert. Heeft u meer zin in een snelle hap? Dan kunt u terecht bij de Afhaalcorner. Hier bestelt u de lekkerste frietjes, heerlijke snacks en verfrissende drankjes. Uiteraard vindt u op onze camping ook een zwembad. Het verwarmde buitenbad is geopend van half mei tot en met begin september, zodat u in de zomer een verkoelende duik kunt nemen.

Bekijk alle faciliteiten

Camping met animatieprogramma

Ook qua animatie is er genoeg te doen op Camping de Watertoren. Te midden van de prachtige Zuid-Limburgse natuur op onze camping vindt u onder meer een speeltuin, een sportveld en een fietscrossbaan. Ook bieden we een leuk animatieprogramma aan tijdens Hemelvaart en in de zomervakantie.

Lees meer over het animatieprogramma

Boek nu uw vakantie in Zuid-Limburg

Bent u overtuigd van de voordelen van onze camping, waar u een heerlijke en onvergetelijke vakantie kunt beleven? Boek dan vandaag nog uw vakantie bij Camping de Watertoren. Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw vakantie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)45 – 532 17 47 en per e-mail via info@campingdewatertoren.nl.

Direct boeken Contact opnemen