Verkoop | Camping de Watertoren

Chalet of Stacaravan kopen?

Als u langer wilt genieten van de rust en ruimte op onze camping, kunt u overwegen om een jaarplaats te huren voor een stacaravan of chalet. Dit betekent dat u bij ons een stuk grond huurt waarop u uw eigen stacaravan of chalet kunt plaatsen. Momenteel zijn alle 19 jaarplaatsen op onze camping bezet door gasten met hun eigen chalet of stacaravan.

Wanneer u een aluminium stacaravan aanschaft, is deze beschikbaar voor gebruik van begin april tot en met eind oktober. Gedurende de wintermaanden zijn deze stacaravans te koud om in te verblijven; daarom worden gas, elektriciteit en water in die periode afgesloten. Als u echter een chalet aanschaft, heeft u de mogelijkheid om deze wintergeschikt te laten maken, zodat u het hele jaar door van uw chalet kunt genieten. Het is hierbij belangrijk om te vermelden dat permanente bewoning niet mogelijk is. U kunt niet gedurende lange aaneengesloten perioden in uw chalet verblijven.

Voor beschikbare jaarplaatsen voor 2024 kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze camping, zodat we de mogelijkheden omtrent een jaarplaats kunnen bespreken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.