Reserveer hier uw kampeerplaats of chalet

Vier uw zomervakantie 2024 in Zuid-Limburg!

Zomervakantie 2024 viert u in Limburg! In het schitterende Zuid-Limburg verblijft u  tussen de hoge bomen op een plek in het groen op onze camping bij Landgraaf. Een heerlijke familiecamping met faciliteiten als een zwembad, restaurant, snackcorner, campingwinkel en meer! Komt u deze zomervakantie langs bij onze geweldige camping in Landgraaf?

Bekijk beschikbaarheid

zomervakantie 2023 limburg

Zomervakantie op onze camping in Limburg

Kunt u niet wachten om tijdens de zomervakantie te genieten van de mogelijkheden die onze leuke camping in Limburg biedt? Camping de Watertoren is een bijzondere plek. Echte liefhebbers van natuur, gezelligheid en rust komen hier elk jaar weer om een aantal heerlijke weken puur te genieten. In het schitterende heuvellandschap van Zuid-Limburg bent u welkom om plaats te nemen op een van de ruime kampeerplaatsen of in een schitterende accommodatie.

Boek uw zomervakantie

Kindvriendelijke camping in Limburg

In de zomervakantie worden de mooiste herinneringen gemaakt. Daarom maken wij onze camping voor de kinderen extra speciaal. Terwijl u voor de tent in alle rust geniet van een goed boek, nemen de kids een duik in het zwembad, spelen ze lekker tijdens een potje voetbal op het sportveld of worden ze vermaakt door ons enthousiaste animatieteam. Ons animatieteam staat in het hoogseizoen klaar om de kinderen mee te nemen in te gekke activiteiten, zoals: roofvogelshows, knutselmiddagen, danswedstrijden of een spannend spel zoals Levend Stratego.

Wanneer u dacht dat dat alles was, hebben we nog iets leuks! We hebben een gave crossbaan voor de kinderen. Als u niet in de mogelijkheid bent om de fiets mee te nemen, is het mogelijk om deze te huren op onze camping. 

Ontdek alles voor de kinderen

zomervakantie 2023 limburg

zomervakantie 2023 limburg

Faciliteiten voor het hele gezin

Wij zijn een plek voor jong en oud, waar leuke activiteiten worden afgewisseld met rust en ontspanning. Goede faciliteiten zijn hiervoor de basis. Geniet onbezorgd van uw zomervakantie bij Camping de Watertoren. Neem een duik in ons zwembad, lees een boek in onze bibliotheek of kom genieten bij ons restaurant ‘Bei Os op de Camping’. Hier kunt u lunchen, dineren, een ijsje eten of smullen van onze zelfgemaakte pizza’s op woensdag pizzadag!

Ontdek de faciliteiten

Zomervakantie in Limburg: met of zonder kampeerspullen

De zomervakantie viert u bij ons in Limburg, want hier staan natuur, gezelligheid en ontspanning centraal. Bent u een echte kampeerliefhebber? Dan heeft u keuze uit een aantal heerlijk ruime campingplekken op onze natuurcamping in Zuid-Limburg. Met een plek in het groen tussen de bomen, geniet u samen met uw gezin van uw zomervakantie.

Bekijk de kampeerplaatsen

Kamperen op een plek in het groen

Onze basis kampeerplaats is voorzien van 6 ampère elektra en gratis wifi. Daarnaast is er een waterpunt op loopafstand, zijn huisdieren toegestaan én kampeert u op een veldje met een aantal leuke speeltoestellen. Een echte plek voor het hele gezin! Gaat u liever voor iets meer comfort? Boek dan onze kampeerplaatsen comfort met 10 ampère elektra. U heeft hier CAI-aansluiting en eigen waterpunt. 

Een schitterende chalet in de natuur

Komt u zonder kampeerspullen uw zomervakantie in Limburg vieren? Huur dan een van onze schitterende accommodaties. Al onze chalets en lodges staan in een prachtige natuurlijke omgeving. Vier uw zomervakantie met 2 tot 6 personen in de chalet die het best bij u past. Ziet u het al voor zich? Wakker worden met een heerlijke kop koffie op uw eigen terras en genieten van alle faciliteiten op en rondom Camping de Watertoren. Ontdek onze chalets in Zuid-Limburg!

Ontdek onze chalets!

zomervakantie 2023 limburg

zomervakantie 2023 limburg

Trek de schitterende omgeving in

Op onze camping hoeft niemand zich te vervelen, maar de prachtige omgeving moet u zeker niet overslaan! U verblijft tijdens de zomervakantie van 2024 in één van de mooiste stukjes natuur van het land. Zuid-Limburg heeft namelijk schitterende fietspaden. Fiets vanaf de camping de kastelenroute door Parkstad. U komt langs karakteristieke dorpjes, schitterende vergezichten en indrukwekkende kastelen. Mocht u de fiets niet meegebracht hebben, dan kunt u er een huren op de camping.


Vergeet daarnaast de wandelschoenen niet, want vanaf de camping wandelt u direct de schitterende natuur in. Geniet van bossen, heuvels, weilanden en bezienswaardigheden rondom onze camping in Limburg. Wandel bijvoorbeeld eens over de Brunssummerheide of ontdek verschillende steden en dorpen! Het mooie Maastricht is de hoofdstad van Limburg. In Maastricht is voor iedereen wat te beleven. Of u nu wilt shoppen, kunst en cultuur wilt snuiven of wilt genieten vanuit een terrasje in de zon, het kan allemaal hier!

Ontdek de omgeving

Kom langs en geniet!

Boek nu uw zomervakantie 2024 in Limburg en geniet van een onvergetelijke tijd met uw gezin. We staan klaar om u te verwelkomen op onze schitterende camping in Landgraaf. 

Boek uw zomervakantie

Zomervakantie 2023 | Camping de Watertoren